Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

AVANCRONICĂ. Olimpia Bucureşti vs CSM Satu Mare

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
18.01.2011

Echipa Olimpia Bucureşti întâlneşte, miercuri, pe propriul teren, formaţia Municipal Satu Mare, într-un meci contând pentru etapa a doua a celei de-a doua faze a Diviziei A, prima grupă valorică. Partida este programată să se dispute în Sala "Octavian Dimofte", din Capitală, cu începere de la ora 12.30, intrarea spectatorilor fiind liberă.

Întâlnirea va fi arbitrată de cuplul Alexandru Anica (Târgovişte) - Alexandru Vasile (Bucureşti), comisar din partea forului de specialitate din ţara noastră fiind desemnat Ion Antonescu.

Formaţia din Satu Mare este favorită în această întâlnire, lotul ardelencelor fiind superior celui grupării din Capitală. Conform statisticii oficiale a federaţiei de specialitate, în prima parte a sezonului, gazdele meciului de miercuri au avut o medie de 63,8 puncte marcate pe joc, faţă de cele 70,9 realizate de adversare.

Ardelencele s-au calificat în cea de-a doua fază a Diviziei A, în prima grupă valorică, de pe locul al treilea, din seria Nord-Vest, cu opt victorii şi patru înfrângeri. De partea cealaltă, amfitrioanele au ocupat aceeaşi poziţie, însă în seria Sud-Est, acolo unde au înregistrat şase partide câştigate din 12 posibile.

Bosniaca Amra Mehmedic, letonianca Anita Teilane şi Claudia Pop sunt noile achiziţii ale formaţiei din Satu Mare, grupare care nu o va mai putea folosi, din retur, pe americanca Keiley Klein, accidentată la genunchi. Gazdele nu au efectuat niciun transfer în perioada de pauză competiţională, astfel că lotul grupării din Capitală rămâne neschimbat.

Echipa din Satu Mare a plecat spre Bucureşti de marţi dimineaţă, managerul Petru Eleş sperând ca antrenorul Dan Fleşeriu să o poată avea în lot, la ora meciului, şi pe Claudia Pop, sportivă căreia nu i-a sosit cartea verde. De la gazde este incertă prezenţa Cristinei Bigică, liderul grupării din Capitală la puncte marcate.

În prima etapă, Olimpia a pierdut, în deplasare, partida cu Rapid Bucureşti, scor 54-72, în timp ce Municipal Satu Mare a câştigat, pe propriul teren, scor 66-41, cu CST Alexandria.

sursa foto: csmsatumare.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!