Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

AVANCRONICĂ. Satu Mare vs Alexandria

totalbaschet.ro, foto: Alexandru G

totalbaschet.ro, foto: Alexandru G
14.01.2011

CSM Satu Mare întâlnește sâmbăta 15 ianuarie, cu începere de la orele 18:00, pe CSB Teleorman Alexandria într-unul dintre cele mai echilibrate partide din această primă etapă.

La ora actuală, CSB Teleorman Alexandria este, alături de ICIM Arad, neînvinsă in Divizia A, încheind prima fază a campionatului cu 12 victorii și nicio înfrângere. De partea cealaltă sătmărencele, cu un bilanț de 8 victorii și 4 înfrângeri, au ocupat poziția a 3-a în Seria Nord-Vest. Cea mai interesantă partidă susținută în prima parte a campionatului de formația condusă de Dan Fleșeriu, a fost cea de pe teren propriu împotriva Sepsi Sfântu Gheorghe. CSM Satu Mare s-a împus, scor 90-75, însă oaspetele au avut nu mai puțin de șase(!) jucătoare eliminate, un record în ceea ce privește această ediție de campionat.

În pauza competițională gazdele s-au întărit cu Claudia Pop(extremă), sosită din prima ligă a Spaniei, Anita Teilane(pivot) și Amra Mehmedici(fundaș), iar la capitolul plecări o putem include pe Tiffany Ducker, probabil cea mai bună jucătoare în prima fază din cadrul lotului. Tiffany a avut medii de 13 puncte, 9 recuperări și 3 pase decisive în 12 meciuri susținute, fiind lidera echipei la capitolele recuperări, pase decisive și efieciență .

De partea cealaltă, antrenorul Mădălin Piperea a decis să păstreze același lot mizând pe omogenitate. El a declarat pentru site-ul totalbaschet că obiectivul acestui sezon, o clasare în locurile (9-12) a fost îndeplinit, iar acum se dorește o crearea unei echipe competitive pentu a câștiga anul viitor campionatul.

Ultima oară aceste echipe s-au întâlnit sezonul trecut în Divizia A1, împărțindu-și victoriile. Prima oară a învins Satu Mare în deplasarea de la Alexandria(71:65) urmând ca în retur Teleorman să-și ia revanșa pe terenul sătmărencelor(68:58).

Brigada de arbitrii ce va oficia această partidă este formată din Bertalan Istvan și Ciocan Ciprian.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!