Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

AVANCRONICĂ. SCM CSS Craiova – CSM Satu Mare

Bogdan Gabriel

Bogdan Gabriel
27.01.2011

Sala Sporturilor din Craiova, va găzdui vineri, 28.01.2011, ora 18:30, meciul dintre ocupantele locurilor 1 și 2 al diviziei A1 feminin, meci contând pentru etapa a IV a a actualei ediții de campionat. Ambele echipe pornesc cu șanse egale, fiind singurele formații neînvinse în acest playoff până în momentul de față. Acestea au avut trei victorii în cele trei etape disputate până acum, anunțându-se în acest fel un meci deosebit de interesant și spectaculos. Partida va fi arbitrat de către Ghizdăreanu Vlad și de Laurențiu Grigoraș, comisar din partea Federației Române de Baschet fiind desemnat Anton Netolitzchi.

Craiova și Satu Mare s-au întâlnit până acum în 4 meciuri oficiale, formația antrenată de către Liviu Manea nereușind să se impună în nici o partidă.

În fața unui public va susține cu pasiune echipa din Bănie, Craiova speră să continue seria victoriilor, să câștige pentru prima dată în fața echipei din Satu Mare și să dea speranțe cât mai mari în calificarea Final-Four a diviziei A.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!