Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

AVANCRONICĂ. SCM CSS Craiova - CST BC Alexandria

Bogdan Gabriel

Bogdan Gabriel
11.03.2011

Sala Sporturilor Ion Constantinescu din Craiova, va găzdui sâmbătă, 12.03.2011 ora 19:00, meciul dintre ocupantele locurilor 5 și 6 al diviziei A1 feminin, respectiv formația gazdă, SCM Craiova și BC Alexandria, meci contând pentru etapa a XII a a actualei ediții de campionat. Disputa va fi arbitrată de către o brigadă formată din Vlad Ghizdăreanu și Nicolae Dragoş, comisar din partea Federației Române de Baschet fiind desemnat Dragusin Svetlana.

În meciul din tur, disputat în Alexandria, gazdele de atunci s-au impus la 10 puncte, într-o partidă în care formația din Bănie a prestat un meci foarte bun, excepție făcând sfertul trei, moment al meciului în care s-a instalat diferența ce a hotărât soarta partidei.

Echipa vizitatoare vine ca și favorită în această partidă, fapt evidențiat în totalitate de istoricul competițional alcătuit din disputele celor două formații, SCM Craiova reușind o singură victorie dintr-un total de nouă confruntări cu formația din Teleorman. Ambele echipe în etapa anterioara au înregistrat câte o înfrângere, baschetbalistele lui Liviu Manea pierzând categoric disputa contra celor de la Satu Mare la o diferență de 35 de puncte, pe când BC Alexandria a pierdut pe teren propriu în fața jucătoarelor de la Arad, la o diferență nu atât de confortabilă, la opt puncte.

Echipa gazdă, prin avantajul terenului propriu și al publicului, speră să facă un meci mai bun decât cel din tur, disputa anunțându-se deosebit de strânsă și spectaculoasă, întocmai locurile din clasament ale celor două echipe conturând un oarecare echilibru al partidei.

Kine Kane nu va participa nici la acest meci, fiind în continuare accidentată, acest lucru constituind un mare minus în strategia defensivă și ofensivă a gazdelor de mâine seară.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!