Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

AVANCRONICĂ. SCM CSS Craiova – Rapid București

Bogdan Gabriel

Bogdan Gabriel
31.03.2011

Sala Sporturilor Ion Constantinescu din Craiova, va găzdui vineri, 01.04.2011 ora 15:30, meciul dintre echipele ce au terminat sezonul regulat pe locurile 6 și 7, respectiv formația gazdă, SCM CSS Craiova și CS Rapid București, primul meci din cadrul fazelor semifinale ale Playoff-ului. Disputa va fi arbitrată de către o brigadă formată din Gabriela Istvan și Rasoga Șerban. Seria se va desfășura după sistemul ”cel mai bun din trei jocuri”, iar prima întâlnire va avea loc vineri, la Craiova, datorită poziției mai bune a formației din Bănie în clasament, următoarea dispută fiind programată pe 5 aprilie.

Deși miza partidei nu este una foarte mare, echipele luptându-se pentru o poziție în locurile 5-8 ale clasamentului final, meciul se anunță frumos, fapt demonstrat în ultima partidă, în care diferența de 10 puncte s-a realizat în primul sfert, tot restul meciului fiind foarte echilibrat, Rapid București ținând pasul cu adversarele sale, ba mai mult, reușind să revină în câteva faze de joc.

Formația lui Liviu Manea a reușit să se impună în toate cele zece partide pe care le-a susținut împotriva echipei din capitală, venind așadar ca favorită în această dispută, tocmai prin istoricul competițional deținut de cele două adversare de mâine.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!