Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

AVANCRONICĂ. SCM CSS Universitatea Craiova - Sepsi Sfântu Gheorghe

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
26.03.2011

Lupta pentru medaliile de bronz la turneul final al Cupei României Inedit pare să fie tranșată încă înainte de primul angajament al meciului de sâmbătă dintre echipele LMK Sepsi Sfântu Gheorghe și SCM CSS Universitatea Craiova. Cea de-a doua formație a venit la Satu Mare, localitatea în care se desfășoară competiția, cu doar opt jucătoare.

Fără Fatou Kine Kane, accidentată, gruparea din Bănie nu are forța necesară pentru a rezista în spațiul de trei secunde, acolo unde se va decide, cu siguranță, învingătoarea. Jucătoarele pregătite de Liviu Manea au pierdut meciul din semifinalele Cupei, scor 53-86, din cauză că nu s-au putut impune sub panouri, acolo unde au primit 46 de puncte și au marcat doar 26.

În condițiile în care formația din Sfântu Gheorghe beneficiază de jucătoare foarte experimentate și de pivoți care să se impună la recuperare și sub coș, învingătoarea acestei partide nu ar avea cum să fie pusă la îndoială. Bianca Vescan, Andrea Walker și Andreea Huțanu pot asigura o rotație constantă în spațiul de trei secunde, acolo unde Anca Șipoș nu va putea face față, aproape singură, pe toată durata întâlnirii.

Experiența unor baschetbaliste precum Ildiko Vass, Annemarie Parău, Kerry Gardin și Florentina Ardeleanu va fi decisivă în disputa cu Eniko Tarța, Adelina Ștefan și Janina Simionca. Mai mult, banca pare să fie decisivă într-o întâlnire în care Liviu Manea nu are la dispoziție decât trei schimbări, în timp ce adversarele au deplasat un lot de 11 jucătoare.

Partida ar putea fi echilibrată în prima sa parte, dacă jucătoarele echipei din Craiova vor reuși să reziste din punct de vedere fizic. După pauză, așa cum s-a întâmplat și în meciul cu CSM Satu Mare, baschetbalistele grupării din Bănie au cedat din cauza oboselii, lucru care s-ar putea resimți și în fața grupării din Sfântu Gheorghe.

Întâlnirea dintre cele două echipe va începe de la ora 17.00 și va fi transmisă, în direct, de postul de televiziune TVR3. Finala Cupei României Inedit se va disputa între formațiile CSM Satu Mare și ICIM Universitatea ”Vasile Goldiș” Arad.

sursa foto: sepsibc.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!