Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

AVANCRONICĂ. Sfântu Gheorghe vs Alexandria

Costin Marinescu, foto: Gyurko Balasz

Costin Marinescu, foto: Gyurko Balasz
18.01.2011

LMK BC Sepsi Sfântu Gheorghe va întâlni în etapa secundă a fazei a II-a a Diviziei A feminine Grupa A1 pe CST BC Alexandria.

Ambele echipe au pierdut în etapa precedentă şi ocupă locurile 6, BC Sepsi, respectiv 8, Alexandria, în clasamentul grupei.

Echipa din Sfântu Gheorghe a disputat primul meci oficial din acest an împotriva SCM CSS Craiova, oltencele impunându-se cu 74 – 51. Cele mai bune jucătoare de la BC Sepsi au fost Annemarie Pârău, autoare a 11 puncte, 7 recuperări şi 5 pase decisive şi noua achiziţie Renee Andrea Walker, jucătoarea de peste Ocean trecându-şi în cont 10 puncte şi 7 recuperări.

Din trupa lui Attila Vereş a lipsit Ildiko Vass însă antrenorul grupării harghitene speră ca până la meciul de miercuri să aibă toate jucătoarele apte de joc.

De partea cealaltă echipa din Alexandria a pierdut în faţa fetelor de la Municipal Satu Mare cu scorul de 67 – 41. Cu 13 puncte marcate şi 11 mingi recuperate Georgiana Rus a fost cea mai bună jucătoare a CST în partida respectivă.

Partida va avea loc miercuri, 19 ianuarie, la sala Kati Szabo Sfantu Gheorghe, cu începere de la ora 19:00.

Arbitrii întâlnirii vor fi Ciprian Stoica (Sibiu) şi Laszlo Bukuresti (Sovata) iar comisarul desemnat de către Federaţie este Bogdan Bădilă (Bucureşti)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!