Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Avantaj de un singur punct pentru Târgoviște la pauza meciului cu Sfântu Gheorghe

Radu Bărăian

Radu Bărăian
16.04.2015

După primele două sferturi ale confruntării dintre CSM Târgoviște și Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, gazdele din Târgoviște sunt în avantaj pe tabela de marcaj, scor 35-34 (10-20, 25-14). 

C. Givens cu 14 puncte și M. Coker cu 11 au fost principalele marcatoare ale trupei lui Fleșeriu în prima jumătate de joc, în timp ce de la Sepsi s-au remarcat T. Marshall, A. Părău și S. Murphy, toate cu câte 8 puncte marcate. 

Meciul contează pentru cea de-a 4-a întâlnire directă din finala Ligii Naționale de Baschet Feminin, acolo unde Sepsi are 2-1 la general și o victorie azi îi aduce primul titlu de campioană din istorie. În cazul în care va câștiga Târgoviște, atunci seria se va muta în decisivul de la Sfântu Gheorghe. 

Vom reveni cu amănunte de la Târgoviște!

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!