Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Bailey - Givens, duelul marcatoarelor

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
12.01.2013

Duminică de la ora 18:00 față în față se vor duela ocupantele locului 1 și 4, Sepsi Sf. Gheorghe respectiv Univ. Goldiș ICIM Arad.

Pe lângă duelul propriu-zis va mai exista unul personal între două americance de la cele două echipe. Jasmin Bailey pentru Sf. Gheorghe și Chrissy Givens la ICIM Arad sunt două dintre cele mai bune marcatoare din actuala stagiune de campionat.

Givens este principala marcatoare din LNBF cu un total de 241 de puncte, având o medie de 18.5 puncte pe meci. De partea cealaltă la mică distanță, Bailey a acumulat 221 de puncte pentru o medie pe meci de 17 puncte.

În tur, ICIM Arad a câștigat partida cu scorul de 80-61 după un meci controlat de la un capăt la altul. În acea partidă, Chrissy Givens a avut o prestație foarte bună reușind să înscrie 25 de puncte la care a mai adăugat 9 recuperări și 4 pase decisive în cele 38 de minute jucate. Atunci Jasmin Bailey a evoluat și ea destul de bine totalizând 10 puncte, 8 recuperări  și o pasă decisivă. La aceste performanțe se mai adaugă 2 minge câștige și 6 capace.

Cele două jucătoare ce provin din America sunt principale arme din această confruntare. Va fi interesant de urmărit cine va câștiga acest duel atât al echipelor cât și al evoluțiilor persoanele a celor două.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!