Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Bartee, Jones și Mitov, trio-ul care a purtat Olimpia CSU Brașov spre victorie

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
25.01.2015

Olimpia CSU Brașov a obținut a 4-a a obținut a patra victorie la rând în acest început de an. Brașovencele au trecut în etapa a 20-a de Phoenix Galați. La capătul celor 40 de minute, „olimpicele” s-au impus cu scorul 89-63. Diferența pentru Olimpia CSU Brașov a fost făcută de un trio format din Carla Bartee, Britney Jones și Zorica Mitov, cele trei combinând pentru 66 de puncte.

Britney Jones a fost cea mai bună marcatoare a partidei cu 29 de puncte. Conducătoarea de joc a mai acumulat 7 pase decisive, 5 recuperări și 8 mingi pierdute. Cu 9/19 de la 2 puncte, 1/7 de la 3 puncte și 8/10 de la linia de libere, Jones a acumulat un index al eficienței de 17 unități.

Sub cele două panouri, legea a fost făcută de Carla Bartee. Americanca a terminat cu 21 de puncte și 22 de recuperări, înregistrând un double-double de senzație. Pivotul a mai izbutit 2 pase decisive, 4 intercepții dar și 2 turnovers. Pentru Carla Bartee acest a fost cel de al 13-lea dobule-double înregistrează în această stagiune a Ligii Naționale de Baschet Feminin.

„Big three-ul” Olimpiei CSU Brașov a fost completat de Zorica Mitov. Jucătoarea din Bosnia a terminat partida cu 16 puncte și 6 recuperări. Pentru Mitov acesta este recordul personal al stagiunii la puncte marcate într-un meci. Ea a terminat cu 5/6 de la 2 puncte și 2/4 de la 3 puncte pentru un indice al eficienței de 18 unități.

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!