Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

BC ICIM Goldiș a capotat pe teren propriu în fața Phoenix-ului

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
04.10.2016

Sala sporturilor Victoria din Arad a găzduit luni seara prologul rundei inaugurale din LNBF dintre BC ICIM Goldiș Arad și Phoenix Galați. Ambele echipe s-au prezentat cu distribuții complet schimbate față de cele din sezonul precedent.

Gălățencele și-au justificat declarațiile din avancronica, au intrat mai bine în meci și au încheiat primul sfert cu un avantaj de șase puncte, scor: 31-25. Arădencele au început cursa de urmărire și după un parțial de 15-8 au intrat la vestiare cu un avantaj minim, scor 40-39.

Cu Steenholdt, Covile și Filip într-o seară bună, echipa pregătită de Eugenio Rodrigues și Andreea Șoptică a revenit în avantaj, scor 57-62 (min.30). Gazdele nu au renunțat la luptă, au început ultimul sfert cu un ecart de 4-0 și apoi după un coș al lui Stroman au trecut în avantaj, scor 65-64 (min.33). Phoenix a preluat conducerea după coșul de 3 puncte izbutit de Romina Filip, scor: 65-71 (min.36), avantaj ce s-a dovedit decisive pentru stabilirea învingătoarei, în ciuda eforturilor disperate ale arădencelor care au ratat egalarea în ultimele secunde.

Rezultat final: BC Goldiș ICIM Arad – Phoenix Galați 73-76 (25-31, 15-8, 17-23, 16-14). Americanca Shanice Steenholdt a fost principala marcatoare a partidei cu 20 puncte, ea reușind și 10 recuperări. Din tabăra gălățeană s-au mai remarcat: Covile 13 puncte, 17 recuperări, 4 pase decisive, Rutan 18 p, 3 recuperări și Filip 14 p, 3 recuperări.

De la BC ICIM Goldiș s-au evidențiat: Pasic 19 p, 6 pase decisive, Stroman 15 p, 9 recuperări, Karakasevic 13 p, 17 recuperări.

sursa foto:baschetarad.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!