Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

BC Mureș a mai transferat un jucător suedez

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
26.09.2017

BC Mureș continuă campania de transferuri. Formația din Târgu Mureș a ajuns la un acord cu jucătorul suedez, Jonathan Person.

Născut pe 10 februarie 1993 la Hel. Trefald, Suedia, Jonathan Person măsoară 1.90 metri și este un jucător care evoluează pe poziția 1, cea de conducător de joc.

Jonathan Person vine la BC Mureș, după ce a jucat deja un meci în sezonul 2017/2018 pentru Boras Basket în FIBA Europe Cup. El a evoluat într-un joc contra lui Kormend în care a reușit 6 puncte, 6 pase decisive și 4 recuperări.

În sezonul 2016/2017, Jonathan Person a jucat pentru Uppsala Basket în Suedia. În 38 de partide jucate, el a avut medii statistice de 11.8 puncte, 4.0 pase decisice și 3.9 recuperări în 29.2 minute.

De-a lungul carierei sale, Person a mai jucat la Virtus Lavoro Bologna, Stockholm HR, Oettinger Rockets, Sundsvall și BC LF Lulea.

Jonathan Person a jucat de două în fața României în calificările pentru EuroBasket 2015. El a încheiat meciul de la Sibiu cu 14 puncte, 4 recuperări și 2 pase decisive, iar pe cel din Suedia cu 12 puncte, 3 pase decisive și 2 recuperări. În acea campanie el a avut acumulat cifre de 9.0 puncte, 2.7 recuperări și 2.2 pase decisive în 6 meciuri jucate.

BC Mureș a transferat al doilea jucător suedez, după ce s-a despărțit de Goran Martinic și DeMarcus Bolds. David Pita a fost anunțat în cursul zilei de ieri de formația din „junglă”.

12 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Hmmm
    Cum gaseste Muresul jucatori care vin doar pentru glorie in LNB? Sau Martinic avea vreo 30k salariu?

    cu 6 ani în urmă (26.09.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cronicaru :

    Super fain
    Mai eu spun ca au un feeling aparte, sunt profesioniști, cu bani putini aduc jucători destul de buni. Va fi interesant de urmărit Muresul.

    cu 6 ani în urmă (26.09.2017)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Mda
      Profesionisti la sifon.

      cu 6 ani în urmă (26.09.2017)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Acum serios
      Au adus de a lungul timpului jucatori foarte meseriasi, nimic de zis. Ce lasa un gust amar sunt ingineriile financiare si alba neagra cu banii publici.

      cu 6 ani în urmă (26.09.2017)
    Raspunde
  • tzontzolino :

    re
    Cumperi acum, platesti la anul...poate oamenii au relatii si vin jucatori cu promisiunea ca vor fi platiti. Sau poate ca nu tot bugetul era de la Primarie. De atatia ani or fi strans ceva sponsori

    cu 6 ani în urmă (26.09.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe icsabex:

      buget
      Ai nimerit. Nu tot bugetul era de la Primarie. Doar 50%. Si este in scadere acest procent.

      cu 6 ani în urmă (26.09.2017)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cronicaru :

    @gyke
    Eu cred că m am facut bine inteles. In alta ordine de idei, nu e singura echipa care face asemenea inginerii, si CSU are o parte din buget de la Consiliul județean si Primaria Sibiu. Toti fac inginerii financiare mai mult sau mai putin. Totusi cred ca noul presedinte e mult mai transparent si are alta mentalitate, asa cum o au si conducătorii de la Sibiu. Numai bine.

    cu 6 ani în urmă (27.09.2017)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Stai asa
      Uita-te la sumele intrate din bani publici in bugetul clubului versus rezultate. Si tu-i compari cu aia 100k si ceva care au intrat la Sb in ultimii ani...Sa fim seriosi.
      Daca tu zici ca de acum incolo se va merge pe transparenta asa sa fie, dar asta nu ma impiedica sa-mi spun parerea despre ce a fost.

      cu 6 ani în urmă (27.09.2017)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cronicaru :

    @gyke
    Stiu despre ce vb, nu ma fa sa spun mai multe...lucrez zilnic cu cei de la Judet. Oricum, mult succes, eu nu am nimic cu Sibiul natal. Numai bine.

    cu 6 ani în urmă (27.09.2017) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș Tiger74 :

    gyke
    Rezultate...hai ca pe asta ai nimerit-o din plin, vezi rezultatele din ultimi cinci ani si mai vorbim.

    cu 6 ani în urmă (27.09.2017)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      ?!
      Hai ca m-am pus pe cautat.
      Marturisesc faptul ca in nestiinta mea a trebuit sa fac apel la Google. Pana aici toate bune... Pe site-ul clubului nimic despre palmares, performante, etc. Am mers mai departe si pierzand 15 min din viata mea am aflat despre cele cateva locuri 2 din LNB si ca nu aveti nici o Cupa (aici memoria mea nu ma ajuta decat cu finala de anul trecut). Am scapat ceva, astea sunt rezultatele fabuloase pentru care sunteti acum in situatia asta?

      cu 6 ani în urmă (29.09.2017)
    Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș Whomever :

    Schimbare
    S-a terminat era "Martinic". Se pare ca vom avea o echipa cu niste jucatori care nu se ridic la nivelul lui Goran, dar ca echipa s-ar putea sa ajunga mai sus, decat anul trecut. Person, Pita, Mitchell, Mijovic, Mladenovic si jucatorii romani ambitiosi. Suna bine :)

    cu 6 ani în urmă (29.09.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!