Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

BC Mureș depășește pe SCM U Craiova

Noémi Csiki

Noémi Csiki
13.11.2012

94-83

(18-24, 27-20, 27-17, 22-21)

 

6-1  Statistică 5-2

 

În partida dintre BC Mureș și SCM U Craiova, ambele echipe au întâmpinat greutăți mai mult sau mai puțin așteptate. Mureșenii, fără antrenorul principal, au avut de înfruntat un adversar rapid și periculos. În schimb, oltenii au jucat în fieful unei echipe mai bine cotate, cu o bancă mai lungă și mai mulți jucători experimentați.

Totuși, primul sfert a aparținut oaspeților, care au reușit să se distanțeze la zece puncte încă din primele minute, mureșenii părând luați prin surprindere sau demoralizați. Ei și-au revenit însă la începutul sfertului al doilea, și au remontat diferența de puncte, dar nu au reușit să domine partida, scorul rămânând strâns până la pauză. 

Al treilea sfert a început de la 45-44, dar de această dată gazdele au început să se distanțeze încet, dar soarta meciului era încă departe de a fi decisă. O turnură neașteptată a făcut ca Peciukas să fie eliminat pentru acumularea a două greșeli antisportive într-un moment în care totul mergea foarte bine pentru el. Astfel, victoria spre care se îndreptau tigrii părea din nou mai îndepărtată. Deși ultimul sfert a fost aproape egal, spre sfârșitul meciului s-a văzut diferența între puterea celor două echipe: craiovenii au obosit și au ratat din ce în ce mai mult, irosind șansă după șansă de a reduce din handicap. Mureșenii și-au păstrat calmul și au lungit atacurile, pentru a oferi cât mai puțin timp de atac oaspeților.

Așadar, după o partidă care a început spectaculos și a evouluat spre o atmosferă încordată, BC Mureș a reușit să acumuleze ce de-a șasea victorie consecutivă cu scoru de 94-83 și a urcat pe locul al treilea în clasament, în timp ce Craiova rămâne cu cinci victorii și două întrângeri în Ligă.

Remarcați:

La BC Mureș cinci jucători au împărțit majoritatea punctelor marcate:

Branko Cuic: 15 puncte, 8 recuperări, 7 pase decisive, 4 intercepții

Andrija Ciric: 18 puncte, 7 recuperări

Vaidotas Peciukas; 15 puncte, 2 recuperări, 2 intercepții (după doar 19 minute de joc)

Matija Ceskovic:19 puncte, 3 pase decisive (cele mai multe puncte marcate dintre mureșeni)

Liviu Dumitru 14 punctem, 5 recuperări, 2 pase decisive.

 

La SCM U Craiova, trei jucători au avut o prestație bună

LeVar Seals: 26 de puncte, 3 recuperări, 2 pase decisive, 4 intercepții

Rade Dzambic: 16 puncte, 8 recuperări, 8 pase decisive

Ivan Miskovic: 14 puncte, 5 recuperări, 2 pase decisive.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!