Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

BC Mureș întrerupe seria înfrângerilor și trece de U Mobitelco

Noémi Csiki

Noémi Csiki
01.12.2012

(82-72)

(22-18, 21-21, 19-19, 20-14)

 7-3 Statistica  7-3

 

Meciul dintre BC Mureș și U Mobitelco Cluj a fost unul spectaculos și dinamic, cu mai multe răsturnări de scor. 

Mureșenii, cu Sekulovic revenit pe bancă, însă în continuare fără Ciric, au reușit un joc bun de echipă, lăsând clujenii fără soluții. 

Partida a început strâns. Gazdele au făcut rost de un avantaj mic, fragil, de 4 puncte în primele zece minute, pe care l-a și pierdut în al doilea sfert, în care oaspeții au preluat conducerea pentru câteva minute bune. Mureșenii s-au redresat însă până la pauză. Ncicuna dintre echipe nu a reușit să se detașeze clar. Și în sfertul trei s-a menținut avantajul de 4 puncte ae mureșenilor. Ultimele zece minute au fost cele în care gazdele au izbutit să se distanțeze foarte încet, apropiindu-se tot mai mult de victorie. În ultimele minute ambele echipe au comis multe greșeli. Diferența de aproximativ 10 puncte putea fi recuperată, dar clujenii nu au reușit, și timpul de joc s-a terminat la scorul de 82-72 pentru BC Mureș.

La BC Mureș, 5 jucători au marcat câte cel puțin 10 puncte. Branko Ciuc a fost cel mai eficient, (18 puncte, 4 ercuperări, 9 pase decisive). Vaidotas Peciukas a totalizat 10 puncte, 9 recuperări și 6 pase decisive, iar Matija Ceskovic, 19 puncte, 4 recuperări și 5 pase decisive. Temi Adebayo a reușit cea mai solidă performanță a lui din stagiune marcând 11 puncte și fiind și mai productiv în apărare. El a terminat meciul cu un index de eficiență de 11. Dintre stranieri, Darko Balaban a avut cea mai palidă prestație, o singură recuperare și o minge pierdută în aproximativ 4 minute, după care nu a mai fost trimis în teren.

De cealaltă parte, la U Mobitelco, Mihai Silvășan și Sean Barnette au reușit câte 16 puncte și 6 recuperări, iar Hristo Nikolov, 11 puncte și 4 recuperări. La clujeni, au jucat doar 8 membri ai echipei.

Urmează încă o etapă dificilă pentru BC Mureș, în deplasare la Oradea, iar U Mobitelco va primi vizita CSM București.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!