Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

BC Mureș învinge campioana folosind banca

Adrian Micinic

Adrian Micinic
14.01.2013

BC Mureș a învins pe CSU Ploiești, scor 66-55, într-un meci contând pentru etapa a 17-a în sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin - ediția 2012/13. Meciul a avut loc duminică (13.01), la Târgu-Mureș.

Victoria ardelenilor, prima din istorie în fața actualei campioane a României în propriul fief, s-a conturat într-un mod mai puțin obișnuit. Jucătorii care au început partida pe bancă au înscris 42 de puncte pentru BC Mureș într-un meci în care toată echipa a înscris 66. Altfel spus, rezervele mureșenilor au pus pe tabela de marcaj nu mai puțin de 64% din totalul punctelor echipei.

De asemenea, s-a consemnat un ecart de 30 puncte între rezervele Mureșului și cele ale campioanei.

Cele mai multe reușite i-au aparținut lui Matija Ceskovic, care a primit minute de titular. El a petrecut 30 minute pe parchet, perioadă în care a avut 26 puncte cu un procentaj de 56% la aruncările din acțiune.

Debutantul Ousmane Barro, pivotul senegalez, a avut 26 minute de joc pentru un total de 10 puncte, la care a adăugat 11 recuperări și 2 capace. 

De asemenea, Vaidotas Peciukas a terminat cu 5 puncte, iar Tudor Jucan a avut un punct. Așadar, 42 de puncte înscrise de patru jucători care au început meciul pe bancă. În afara punctelor, cei patru au adus 21 de recuperări la zestrea de 43, 10 pase decisive la totalul de 16, cu doar patru posesii pierdute din cele 13.

De notat că cei patru jucători care au început meciul în calitate de rezerve au bifat un număr total de 93 minute și 50 secunde de joc, adică 47% din timpul de joc.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!