Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

BC Mureș trece ușor de BC Timba

Noémi Csiki

Noémi Csiki
23.10.2012


63-77

(14-23, 17-21, 17-19, 15-14)



 Statistică

Întâlnirea dintre BC Timba Timișoara și BC Mureș, contând pentru etapa a patra a LNBM nu a produs nici surpriză. 

Încă din primul sfert, mureșenii și-au creat un avantaj lejer, pe care l-au mărit până la pauza mare. Până la sfârșitul meciului, gazdele s-au menținut în mod constant la o distanță de 15 puncte în fața adversarilor, fără a forța o victorie cu foarte multe puncte, dar în același timp, fără a permite timișorenilor să se apropie prea mult. Scorul final a fost 63-77.

Formulele de start au constat din Popa, Stojakovic, Milovic, Glynn și Johnson, respectiv Dumitru, Ciric, Balaban, Ceskovic și Cuic. 

Branko Cuic s-a dovedit a fi omul meciului, cu 27 de puncte, 4 recuperări, 5 pase decisive, alături de Liviu Dumitru, care reușit un double-double, cu 11 puncte, 12 recuperări, și 2 pase decisive.

La echipa timișoreană, s-au remarcat Jordan Glynn, cu 13 puncte, 6 recuperări, 3 pase decisive și 5 intercepții, și Florin Popa, cu 15 puncte.

Urmează o deplasare lungă pentru timișoreni, care vor juca împotriva CSM București în următoarea etapă, în timp ce mureșenii vor primi vizita giurgiuvenilor.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!