Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

BC Sirius Târgu Mureș participă la Cupa Sepsi în locul Stelei Roșii Belgrad

BC Sirius Târgu Mureș participă la Cupa Sepsi în locul Stelei Roșii Belgrad

ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe găzduiește vineri și sâmbătă Cupa Sepsi. Steaua Roșie Belgrad nu mai participă la turneul amical organizat de campioana României. BC Sirius Târgu Mureș a acceptat invitația și astfel la Cupa Sepsi participă doar echipe din campionatul intern. În semifinale vor fi dueluri între echipe repartizate în grupe diferite în LNBF.

Formația pregătită de Zoran Mikes a anunțat prin intermediul paginii de facebook că Steaua Roșie Belgrad și-a anulat în ultimul moment participarea la Cupa Sepsi. BC Sirius Târgu Mureș a acceptat invitația și va participa vineri și sâmbătă la turneul găzduit de campioana României. Celelalte două formații anunțate inițial, Olimpia CSU Brașov și ACS KSE Târgu Secuiesc, rămân pe lista participantelor. Intrarea este liberă.

Program Cupa Sepsi:

Vineri, 27 septembrie

16:30 Olimpia CSU Brașov vs ACS KSE Târgu Secuiesc

19:00 ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe vs BC Sirius Târgu Mureș

Sâmbătă, 28 septembrie

16:30 finala mică

19:00 finala mare

ACS Sepsi SIC vine după trei amicale disputate afară, unul în Italia cu Umana Reyer Venezia și cele două de la Kupa SIO (terminată pe 2), cu ELTE BEAC Ujbuda și Atomeromu KSC Szekszard. Alb-verzile mai aveau programat un amical pe terenul lui VBW Cekk Cegled, dar acesta a fost anulat. Olimpia CSU Brașov și Sirius Târgu Mureș au participat săptămâna trecută la Cupa Sirius, în care formația de sub Tâmpa a fost prima și gazda pe doi. Sirius joacă în această seară un amical cu Universitatea Cluj-Napoca, joc aniversar de centenarul „U”.

Anul trecut Cupa Sepsi nu s-a mai disputat pentru că a fost programată prea aproape de primul tur al Cupei României, iar două dintre participantele anunțate inițial au intrat în runda inaugurală din această competiție.

*foto: Miska Brigitta

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!