Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

BC Timișoara e liderul Ligii Naționale la coșuri de trei puncte

Adrian Micinic

Adrian Micinic
07.03.2013

BC Timișoara este echipa cu cele mai multe coșuri de trei puncte marcate în actuala ediție de campionat. După 25 de etape scurse din sezonul regulat, vicecampioana are un total de 211 coșuri de trei puncte marcate.

Echipa pregătită de către Srdjan Jovanovic o devansează pe cea a lui Srecko Sekulovic. BC Mureș are un coș de trei puncte mai puțin marcat și se situează pe locul al 2-lea.

Podiumul este completat de către CSU Ploiești, autoare a 204 coșuri de trei puncte.

A 4-a și ultima echipă care a ating borna 200 de triple în primele 25 de etape este SCM U Craiova. De notat că oltenii îl au pe liderul individual al campionatului la numărul de reușite de la distanță. LeVar Seals este primul cu 60 de coșuri de trei puncte transformate.

De asemenea, Craiova are trei jucători în primii zece la reușite de trei puncte. Tridentul Seals - Dzambic - Habus au 147 de reușite de la distanță în acest sezon competițional. Echipa lui Mandic plătește tribut și la acest capitol rotației scurte, a numărului limitat de jucători cu care evoluează în Liga Națională. Trei jucători au înscris 147 de coșuri din afara semicercului, iar toți ceilalți au avut 53 în 25 de meciuri.

Recordul stagional de coșuri de trei puncte marcate într-un meci este deținut de către CSȘ Giurgiu, autoare a 16 triple în victoria repurtată asupra lui BC Mureș.

Foto: Andor Marton

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!