Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

BC Timișoara începe sezonul la Tîrgu Mureș

Noémi Csiki

Noémi Csiki
04.10.2012

Vineri, 5 octombrie, ora 20:00

Sala Sporturilor Tîrgu Mureș

  Fișa meciului

 

BC Timișoara se deplasează vineri la Tîrgu Mureș în cadrul primei etape a Ligii Naționale de Baschet. Pentru mureșeni, confruntarea cu leii din Banat constituie prima dintr-o serie de trei etape consecutive dificile, care necesită mult efort, multă pregătire și atenție. 

Pe lângă faptul că BC Timișoara este o echipă bine cotată, ei au un avantaj unic în acest debut de ligă: ei nu au mai jucat niciun meci oficial în acest sezon; astfel Sekulovic și secunzii lui se vor pregăti împotriva lor fără a putea analiza jocul echipei în componența actuală.

Deși oaspeții pornesc cu prima șansă, din declarațiile echipei gazdă reiese că tigrii nu se vor da bătuți ușor, și foarte probabil, vom asista la un meci frumos din punct de vedere tactic.

Partida se va transmite în direct pe canalul DigiSport cu începere de la ora 20:00.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!