Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

BC Timișoara nu a învins în deplasare din 18 decembrie 2012

Adrian Micinic

Adrian Micinic
06.03.2013

Baschet Club Timișoara, vicecampioana în exercițiu a României și locul al 7-lea în actuala ediție de campionat după 25 de etape din sezonul regulat, se află în fața unei duble extrem de dificile. Alb-violeții întâlnesc pe CSU Ploiești, în deplasare, respectiv pe Gaz Metan Mediaș, pe teren propriu.

Echipa antrenată de către Srdjan Jovanovic a revenit spectaculos în meciul cu SCM U Craiova, de la un handicap de 21 puncte, pentru a se impune cu scorul de 85-81, în precedentul joc. Astfel, BCT a bifat a 17-a victorie stagională. De asemenea, succesul cu Craiova a consemnat prima serie de victorii înlănțuite în campionat pentru BC Timișoara în anul 2013! Totodată, bănățenii au înregistrat cea de-a 5-a victorie consecutivă în propriul fief. Leii din Banat au 11-2 în Sala Constantin Jude în actuala ediție de campionat.

Problema echipei din Timișoara este în deplasare. Acolo unde nu a mai câștigat din 18 decembrie, când s-a impus la Giurgiu cu scorul de 79-68. De atunci alb-violeții au pierdut de patru ori consecutive. În ordine, la CSM București, U Mobitelco Cluj, BCM U Pitești și CSU Sibiu. În acest sezon competițional Timișoara se află la 6-6 în partidele disputate în deplasare.

Așadar, BC Timișoara încearcă să întrerupă seria negativă în ceea ce privește jocurile din deplasare. Alb-violeții vizează prima victorie departe de casă după aproape trei luni. Va încerca s-o facă acolo unde a învins o dată în 14 încercări pe parcursul ultimilor opt ani! Acolo unde a pierdut ultimele două jocuri ale finalei din sezonul trecut.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!