Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

BCM Danzio - a patra victorie la rând. A trecut şi de ACS Sepsi

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
13.10.2012

foto: fortaviola.ro

BCM Danzio Timişoara continuă să fie perfectă chiar şi după etapa a 4-a. "Panterele roz" au reuşit să treacă de ACS Sepsi SIC Sfântu-Gheorghe cu 73-70 şi a ajuns să aibă un "careu" de victorii în noul sezon. Timişorencele au trecut cu bine peste cel mai dificil adversar de până acum şi au învins trupă ardeleană la capătul unui joc destul de echilibrat.

Timişoara, cu Pesovic şi Brown pe val, Sepsi cu o echipă total diferită de sezonul trecut când evolua cu junioare. Astfel au intrat pe teren cele două formaţii.

Jocul a fost unul echilibrat încă din primul sfert. S-a mers destul de aproape, iar după zece minute, Timişoara conducea la limită, 16-15.

Actul doi a fost mai darnic din punct de vedere ofensiv, dar asta şi pentru că apărările celor două formaţii au fost mai largi. S-a păstrat însă acelaşi echilibrul din prima parte, iar la pauză s-a intrat egal, 37-37.

Diferenţa dintre cele două formaţii s-a făcut în sfertul trei. Brown pe pătrunderi şi câteva recuperări în plus sub propriul panou au făcut ca Danzio să se desprindă uşor pe tabelă. A fost 20-14 şi gazdele aveau de apărat avantajul fragil.

Ultimele zece minute au fost disputate doar spre final. Timişoara conducea cu 5 puncte cu 2 minute înainte de final, iar apoi lupta s-a dus la libere. Sepsi s-a apropiat la două lungimi, iar momentul decisiv a fost capacul lui Tiffany Brown de la gazde administrat unei adversare sub propriul panou. La ultima fază a meciului, oaspetele au cerut time-out, dar Timişoara a reuşit să blocheze şutul de la distanţă şi a câştigat cu 73-70.

Principalele marcatoare:

BCM Danzio: Brown 16p şi 11 recuperări, Pesovic 16p, Saponjic 14p

ACS Sepsi: Kajdacsi 18p şi 12 recuperări, Ivanovic 15p, Valentine 12p şi 10 recuperări

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!