Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

BCM Danzio caută să rămână neînvinsă şi cu Sfântu-Gheorghe

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
12.10.2012

Etapa a V-a
Locul 4 (6p) sâmbătă, ora 15.00 Locul 7 (5p)

Duel interesant sâmbătă în Banat. BCM Danzio Timişoara şi ACS Sepsi SIC Sfântu-Gheorghe se vor întâlni într-un meci din cadrul etapa a V-a din Liga Naţională feminină. Meciul este de urmărit în condiţiile în care cele două formaţii au avut un debut foarte bun de sezon.

BCM Danzio Timişoara e una din performerele primelor etape. Trupa de pe Bega e neînvinsă în campionat cu trei victorii din trei meciuri. Elevele pregătite de Dan Ionescu au reuşit până acum să dispună de SCM Craiova, Olimpia Bucureşti şi Rapid, iar Pesovic şi Brown au stabilit deja recorduri de puncte marcate. "Panterele roz" arată mai bine decât se aşteptau poate proprii fani sau chiar staff-ul tehnic. Cu o echipă întărită doar cu Marta Fodor şi Bianca Blănaru, BCM Danzio a revenit la stilul de joc de acum două sezoane când pe bancă era acelaşi Dan Ionescu. Stilul riguros de joc se pare că are efect benefic asupra timişorencelor care se află în acest moment cu punctaj maxim în clasament.

O altă surpriză plăcută este trupa din Sfântu-Gheorghe. După un sezon trecut complet ratat şi o primă etapă nereuşită cu ICIM Arad, ardelencele au reuşit să lege câteva vicorii în noul campionat. Olimpia Braşov şi CSM Oradea au fost victimele unei formaţii renăscute în acest sezon. Noile achiziţii s-au integrat repede, iar jocul echipei este unul care promite. Pentru Sepsi însă, meciul de la Timişoara va fi a doilea test puternic, după cel cu Aradul, iar pe Mureş nu s-a lăsat cu victorie.

Partida din weekend arată promiţător pentru că vor fi faţă în faţă două formaţii aflate într-o formă mai bună decât în sezonul trecut, dar în care cel puţin pe hârtie, BCM Danzio este cotată cu prima şansă.

Jocul dintre BCM Danzio şi ACS Sepsi va avea loc sâmbătă, de la ora 15:00, în sala C. Jude.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!