Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

BCM Danzio primeşte vizita campioanelor de la Târgovişte

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
17.11.2012

LNBF

Etapa a XI-a

Locul 5 (7-2) duminică, ora 18:00 Locul 6 (7-1)

Etapa a XI-a din LNBF programează duminică meciul dintre BCM Danzio Timişoara şi CSM Târgovişte. Gazdele vor avea în faţă campioana, care a reuşit să obţină în această săptămână prima victorie în Euroligă! Un duel extrem de dificil pentru alb-violete, în timp ce Târgovişte are parte de un joc mai uşor după experienţa europeană.

Întâmplarea face ca Danzio să fie mai bine clasată în acest moment, locul 5, faţă de locul 6 ocupat de CSM, dar care are două meciuri mai puţin disputate.

BCM Danzio a suferit la Bucureşti a doua înfrângere din campionat. A cedat în faţa Sportului Studenţesc, dar rămâne totuşi cu o linie foarte bună de clasament, 7-2! Acum, "panterele roz" trebuie să joace perfect dacă vor să aibă şanse în faţa campioanei. Dan Ionescu a glumit când a fost întrebar pe cine va ţine echipa sa în acest joc şi a spus că pe Ancuţa Stoenescu. Timişorencele vor căuta să se agaţe de orice acţiune pentru a pune probleme în această partidă.

De partea cealaltă, CSM-ul trebuie să aibă grijă să nu se relaxeze. Campioana e favorită certă şi ar putea chiar să odihnească o parte din jucătoarele. Trupa care reprezintă România în Euroligă e cu moralul la cote înalte după primul succes european obţinut la mijlocul săptămâni. Valoare individuală mai mare, lot mai larg, rotaţie mai lungă şi un joc solid, sunt atuurile cu care se prezintă Târgovişte la Timişoara.

CSM-ul e marea favorită a acestui joc, dar să nu uităm că în baschetul feminin surprizele sunt mai dese şi mai savuroase. La fel de "favorită" a fost şi Danzio cu Alexandria sau cu Sportul, dar a încheiat meciurile cu capul în pământ.

Jocul dintre BCM Danzio Timişoara şi CSM Târgovişte va avea loc duminică, de la ora 18:00 la sala C. Jude.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!