Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

BCM Danzio se gândeşte deja la sezonul următor: vor întăriri!

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
24.03.2011

După cea mai bună performanţă din istoria recentă a clubului timişorean, alb-violetele pregătesc deja noul sezon, chiar dacă actualul nu s-a încheiat. Staff-ul tehnic caută să transfere câteva jucătoare cu care să întărească lotul, mai ales că timişorencele vor să joace în sezonul viitor în Liga Europei Centrale la feminin.

Mă gândesc deja la sezonul viitor. De fapt, încă din ianuarie de când ne-am îndeplinit obiectivul am încercat să pregătesc acest lucru. Să vedem ce putem face. Obiectivul nostru a fost să ne calificăm pe un loc care să ne dea posibilitate să jucăm într-o cupă europeană, iar locul 4 de asigură acest lucru. 

Directorul sportiv al clubului timişorean, Marinko Lazarov a declarat conform site-ului www.sporttim.ro că bănăţenii au început deja negocierile cu trei jucătoare.

Am ofertat deja cel puţin trei jucătoare dintr-o listă pe care am alcătuit-o, cu potenţiale achiziţii, şi sperăm să generăm finanţarea necesară şi din mediul privat pentru susţinerea consolidării acestei echipe. Ne-am câştigat astfel dreptul de a ne înscrie în vară în Cupa Europei Centrale, pe sezonul 2011-2012, însă această aliniere în competiţie depinde şi de un buget pe măsura momentului, pentru a reuşi o performanţă onorabilă.

BCM Danzio Timişoara a încheiat sezonul pe locul 4 şi va juca în semifinalele campionatului cu liderul CSM Satu Mare.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!