Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

BCM Danzio Timișoara pierde confruntarea cu Olimpia CSU Brașov

Valentin Todea

Valentin Todea
01.11.2015

Elevele lui Bogdan Bulj au cedat meciul de pe teren propriu împotriva grupării brașovene cu scorul de 61-72 (18-20, 15-20, 16-22, 12-10).

Timișorencele au fost de cele mai multe ori în avantaj până la scorul de 15-17, atunci când reușita de trei puncte a americancei Janae Sharpe a dat startul unui joc mai consistent pentru sportivele pregătite de Dan Calancea. Carlee Lough a stabilit scorul după primul sfert cu un coș de la mare distanță, iar Olimpia a răspuns în startul părții secunde prin Pesovic și Irimia, 18-24. Libera transformată de Mitov și reușita din interiorul semicercului a sârboaicei Jaksic închid tabela după primele două sferturi la scorul de 33-40.

Minutul 25:05 al meciului face ca diferența dintre cele două echipe să fie de 15 lungimi, 37-52, Carla Bartee înscriind de 2 puncte. Tehnicianul gazdelor cere time-out, iar la reluare Biljana Stankovic înscrie de două ori din interiorul semicercului, între aceste reușite echipa oaspete marcând și ea prin Irimia, 41-54. Ulterior, Biljana Pesovic își aduce formația sub adăpostul unui avantaj de 17 puncte, 41-58. În startul sfertului patru, Bartee reușește o aruncare de 3 puncte pentru 49-65. Cu aproximativ 5 minute înainte de final, Brianna Wilson transformă prima liberă din cele două acordate, 56-67, pentru ca Lough să stabilească scorul final cu o reușită din dreptul liniei de fault.

De la BCM Danzio s-au remarcat Biljana Stankovic (19 puncte, 5 recuperări), Zorica Mitov (16 puncte, 3 recuperări, 3 pase decisive), Carlee Lough (11 puncte, 2 recuperări, 2 assist-uri) și Brianna Wilson (7 puncte, 9 recuperări).

Pentru Olimpia CSU Brașov s-au evidențiat Carla Bartee (25 de puncte, 19 recuperări, 2 pase decisive), Gabriela Irimia (17 puncte, 10 recuperări), Janae Sharpe (14 puncte, 6 recuperări) și Biljana Pesovic (11 puncte, 6 recuperări, 3 intercepții, 2 assist-uri).

*Foto: Mircea Roșca/sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!