Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

BCM Danzio Timișoara primește vizita Universității Cluj în etapa inaugurală a Ligii Naționale

Valentin Todea

Valentin Todea
02.10.2015

După ce ambele formații au pierdut în dublă manșă meciurile din optimile de finală ale Cupei României, cu mențiunea că gruparea ardeleană s-a calificat în următoarea fază din postura de lucky-looser, BCM Danzio Timișoara și Universitatea Cluj își dau întâlnire în primul meci din noul sezon al LNBF. Partida va avea loc sâmbâtă, 3 octombrie, de la ora 14:30, iar arbitrii meciului vor fi Bedir Sefer și Mate Stretea.

În stagiunea precedentă, cele două echipe s-au întâlnit de două ori, câștig de cauză având de fiecare dată gruparea bănăţeană. A fost atunci 74-65 la Timișoara, în timp ce diferența din meciul de la Cluj-Napoca a fost mult mai clară, trupa de pe Bega impunându-se cu scorul de 91-49, partidă la care Jefimija Karakasevic stabilea recordul stagional la eficiență la acea vreme.

BCM Danzio Timișoara conduce cu 10-4 în partidele directe împotriva echipei clujene. Gruparea pregătită de Mihai Coldea s-a întărit serios în această vară, având în acest moment o stabilitate financiară de care nu a dispus de foarte mult timp. Bogdan Bulj beneficiază de asemenea de un lot interesant de jucătoare, cu sportive care au confirmat sau au potențialul de a crește. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!