Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

BCM Danzio Timișoara și ICIM Arad se întâlnesc din nou în Play-Off

Paul Olar

Paul Olar
31.03.2014

LNBF

Playoff

Meciul 1

Marți 1 aprilie

Sala Victoria Arad

 

Sala “Victoria” din Arad găzduiește marți, 1 aprilie, o confruntare din Play-Off-ul Ligii Naționale de baschet feminin. Gazdele de la ICIM Arad dau piept cu BCM Danzio Timișoara, într-o confruntare al cărei fluier de start se va da la ora 15:00.

Ajunse în postsezon după un meci dramatic cu Pheonix Galați, elevele lui Dan Ionescu încearcă să depășească așteptările în actuala stagiune. Gruparea de pe Bega s-a numărat și anul trecut între primele opt formații ale țării, însă a fost eliminată fără drept de apel de ICIM Arad, trupă ce pleacă și acum ca favorită.

Elevele portughezului Jose Araujo vin cu un moral ridicat datorită câștigării Cupei României. ICIM s-a impus în fața lui Sepsi SIC Sfântu-Gheorghe cu scorul de 61-67, îndeplinindu-și astfel misiunea. Așadar, arădencele încep o nouă aventură în care sunt cotate cu prima șansă, luând în calcul numele și valoarea lotului avut la dispoziție de “galben-albastre”.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!