Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

BCM Danzio trece de Nova Vita Tîrgu Mureș

Noémi Csiki

Noémi Csiki
19.02.2014

LNBF
Etapa 20

89-63
(13-13, 30-12, 20-15, 26-23)

Sala Constantin Jude  
8 - 12 Statistica 2 - 17

 

BCM Danzio a primit vizita echipei tîrgumureșene în cadrul etapei a 20-a. Formulele de start au fost compuse din Pesovic, Fodor, Stoiedin, Zivadinovic și Marjanovic, respectiv Walker, Vlaicu, Wilson, Vincze și Mészáros. Pesovic a înscris primele patru puncte ale partidei, dar Walker și Mészáros au replicat și Nova Vita a preluat conducerea (4-5). Timișorencele au revenit în avantaj prin aceeași Pesovic, iar în ultimele două minute ale primului sfert s-a înscris un singur punct, prin care Vincze a echilibrat scorul, egalând la 13. La începutul sfertului doi, după coșul lui Kilin, mureșencele au întors din nou situația prin Gál și Walker , dar au urmat 12 puncte consecutive înscrise de gazde pentru 27-18, iar la mijlocul sfertului avantajul lor a atins zece puncte (31-21). 

După pauză, jocul s-a reluat de la 43-25 și gazdele au continuat să își mărească ecartul. În ultimele șapte minute ale sfertului trei, Gál a fost  singura care a înscris pentru echipa oaspete, de trei ori de la distanță, dar pentru Danzio, aproape toate jucătoarele au contribuit cu coșuri și cu zece minute înainte de final, timișorencele conduceau la 63-40. Soarta partidei fiind practic decisă, ultimul sfert a fost cel mai echilibrat și cel mai bogat în ceea ce privește numărul puncte lor marcate. Cu aproape trei minute înainte de final, diferența de scor și-a atins apogeul la 30 de puncte (85-55), iar scorul final a fost stabilit în ultimele momente de către Marjanovic, la 89-63.

Bilijana Pesovic a fost principala performeră a gazdelor, cu 20 de puncte, 7 recuperări și 5 intercepții, urmată de Milana Zivadinovic, cu 10 puncte, 4 recuperări și 9 pase decisive, iar Milena Marjanovic a reușit un double-double cu 15 puncte și 12 recuperări. Pentru Nova Vita, Kata Mészáros a fost singura remarcată, 17 puncte și 5 recuperări.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!