Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

BCM Danzio va participa în Liga Europei Centrale

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
31.05.2011

Din Divizia B în 2008, în cupele europene în 2011! Salt spectaculos pentru baschetul feminin timişorean, după ce BCM Danzio a anunţat că va participa din toamnă în Liga Europei Centrale. Formaţia înfiinţată de Dan Ionescu şi Miruna Benţe în urmă cu doar 3 ani a reuşit o promovare liniştită în prima ligă, a încheiat ultima sezonul de liga întâi, dar în acest an a depăşit orice aşteptări şi a jucat semifinalel campionatului, încheind pe locul 4.

Anunţul preşedintelui Federaţiei, Carmen Tocală a fost confirmat de preşedintele clubului bănăţean, Dan Ionescu. Astfel, clubul de pe Bega a ales Liga Europei Centrale din raţiuni financiare, fiind o competiţie în care bugetul de participare se ridică la aproximativ 10.000 de euro.

Este un deziderat la care am sperat încă de la înfiinţarea acestui club, iar faptul că am ajuns să îl îndeplinim după numai trei ani de activitate reflectă munca depusă de către toţi cei implicaţi în acest club, fie ei conducători, antrenori, jucători, sponsori. 

Trupa de pe Bega caută să se întărească pentru sezonul viitor. BCM Danzio a anunţat la finalul sezonului recent încheiat că îşi propune o clasare mai bună de la an la an. Timişorencele sunt în discuţii şi cu un nou tehnician, după ce Dan Ionescu s-a retras temporar din activitare din cauze medicale.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!