Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

BCM Tymes, favorită în restanța contra SCM SCȘ U Craiova

Dan Oancia

Dan Oancia
17.02.2015

BCM Tymes Timişoara va juca din nou în sala „Constantin Jude”, după ce etapa trecută a bifat a cincea victorie la rând în Liga Națională, împotriva celor de la Olimpia CSU Brașov. Alb-violetele vor disputa mâine partida restantă care contează pentru etapa a XXII-a a campionatului. Adversarele lor, SCM CSȘ U Craiova, ocupă penultimul loc, cu 20 de înfrângeri și doar trei victorii, în spatele lor fiind doar Rapid București, pe care timișorencele au învins-o fără drept de apel, tot într-o partidă restantă, jucată acum aproximativ o săptămână, scor 95-65.

Baschetbalistele antrenate de Bogdan Bulj conduc la capitolul disputelor direcet cu șase victorii. În ultima întâlnire, BCM Tymes Timișoara a spulberat-o pe SCM SCȘ U Craiova, chair în Bănie, scor 102-63. Craiovencele nu au mai câștigat în fața adversarelor sale de mâine de la sfârșitul lui ianuarie, 2012, scor 76-68.

Pesovic & Co. sunt într-o situație excelentă în momentul actual, după cele cinci victorii consecutive bifate în LNBF. De partea cealaltă, cu doar trei victorii, SCM Craiova pare să nu emită nicio pretenție mâine. BCM Tymes Timișoara ocupă poziția a 8-a a clasamentului, cu 13 victorii și 10 înfrângeri, fiind în lupta pentru play-off cu CSM Satu Mare, Nova Vita Târgu Mureș și Phoenix Galați, echipe pe care le-a învins în retur.

BCM Tymes Poli – SCM CSȘ U Craiova va începe mâine, de la ora 17, în sala „Constantin Jude”.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!