Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

BCM Tymes Politehnica Timișoara va primi replica liderului Sepsi SIC Sfântu Gheorghe

Dan Oancia

Dan Oancia
05.12.2014

BCM Tymes Politehnica Timişoara va primi replica liderului de la ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe în a XIV-a etapă a Ligii Naționale de Baschet Feminin. Aceasta va fi cea de-a treia întâlnire dintre cele două echipe în nu mai puțin de șapte zile, după „dubla” din sferturile de finală ale Cupei României câștigată de echipa din Covasna.

Gruparea de pe malurile Begăi nu a mai câștigat în fața adversarelor de mâine de mai bine de doi ani, din octombrie 2012. Sepsi SIC conduce la capitolul întâlniri directe cu 8-1. Timișorencelor le lipsește gustul victoriei de la jocul contra Universității Cluj-Napoca, ce a avut loc în 19 noiembrie. În schimb, gruparea oaspete de mâine vine după un șir de șase victorii, ultima înfrângere fiind cea din etapa a IX-a a Ligii Naționale, contra celor de la CSU Alba Iulia.

Singurul statistică la care timișorencele stau mai bine decât adversarele de mâine este cea a aruncărilor de trei puncte, 32.3 %, față de 30.5 %. ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe se află pe prima poziție a clasamentului, cu 11 victorii și doar două înfrângeri, în vreme ce BCM Tymes este pe locul al 8-lea, cu șaăte victorii și șase înfrângeri.

Jocul va începe mâine, de la ora 16, în sala „Constantin Jude” din Timișoara.

*Foto: SEPSI SIC / Facebook

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!