Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

BCM Tymes și CSU Alba Iulia deschid etapa a cincea din Liga Națională

Marius Petri

Marius Petri
15.10.2014

LNBF

Etapa a V-a

joi, 16 octombrie

ora 15:00

Sala "Constantin Jude"

1-3 Fișa meciului 3-1

Mâine, 16 octombrie, bănățencele de la BCM Tymes primesc vizita baschetbalistelor de la CSU Alba Iulia într-o confruntare ce va debuta la ora 15:00 și va avea loc în sala “Constantin Jude” din Timișoara.

Situate pe poziția a 11-a în clasamentul primei ligi, sportivele de pe Bega nu au avut parte de un start foarte bun de sezon, reușind o singură victorie în cele 4 meciuri disputate. Evoluțiile din campionat au umbrit succesul dobândit în Cupă, timișorencele trecând în dublă manșă de Phoenix Galați pentru accederea în sferturile de finală ale competiției. Echipa antrenată de Ljubomir Kolarevic speră să spargă gheața pe teren propriu în această stagiune, după ce au pierdut singurul meci disputat în fața propriilor suporteri, 51-70 contra Alexandriei.

CSU Alba Iulia se deplasează în Banat cu sete de victorie după eșecul înregistrat în runda precedentă pe teren propriu cu deținătoarea trofeului, CSM Târgoviște. Ardelencele au început campionatul cu 5 victorii consecutive, câștigând contra celor de la Nova Vita Târgu Mureș în Cupă și în fața sportivelor de la Phoenix, Olimpia și Universitatea Cluj în Liga Națională. Situate pe locul secund, cu 7 puncte, sportivele din Alba Iulia își propun și în acest sezon obiective îndrăznețe, dorind să lupte pentru locurile fruntașe ale primei ligi de baschet feminin a României.

Scorul întâlnirilor directe o indică drept favorită certă pe formația pregătită de Miroslav Popov, care are un bilanț de 9 victorii și 5 înfrângeri în fața Timișoarei. Ultimele 2 partide accentuează impresia de superioritate a grupării ardelene, care s-a impus la peste 40 de puncte în octombrie 2013 și aprilie 2014, cu 100-37, respectiv 76-33. Rămâne de văzut dacă transferurile efectuate în acest presezon de Tymes vor reuși să țină piept alba-iuliencelor și să producă cel mai bun meci de până acum.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!