Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

BCM Tymes Timișoara atacă a șasea victorie consecutivă în LNBF

Dan Oancia

Dan Oancia
14.11.2014

BCM Tymes Politehnica Timișoara va încerca să bifeze a șasea victorie consecutivă în jocul de mâine din a XI-a etapă a Ligii Naționale de Baschet Feminin. Echipa din Banat se va deplasa pe terenul celor de la Olimpia Brașov, grupare ce a cedat în etapa trecută cu scorul de 67-97 în fața echipei CSM Târgoviște.

Oaspetele de mâine nu vor avea o misiune facilă în orașul de sub Tâmpa, de vreme ce într-un clasament al partidelor jucate pe teren propriu, Olimpia Brașov se situează pe poziția secundă, cu cinci victorii și o singură înfrângere. Brașovencele sunt devansate la această statistică doar de Univ. Goldiș ICIM Arad, care nu a cedat niciodata pe teren propriu. De cealaltă parte, Tymes a obținut în jocurile din deplasare trei victorii, pierzând de două ori.

Statistica este de partea echipei din Timișoara la capitolul întâlniri directe, echipa alb-violetă având 6 victorii, față de doar cele patru ale Olimpiei Brașov. Totuşi, în ultimele două întâlniri directe, cele care au avut loc în sezonul trecut din LNBF, s-au impus însă gazdele de mâine. Biljana Pesovic este principala gură de foc a celor de la Tymes Timișoara, în vreme ce de la Brașov, Britney Jones va încerca să dea replica.

Întâlnirea dintre Olimpia Brașov și BCM Tymes Politehnica Timișoara va avea loc mâine în sala „D.P. Colibași” din Braşov, cu începere de la ora 16.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!