Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

BCM Tymes Timişoara la prima victorie cu Bulj pe bancă

Dan Oancia

Dan Oancia
10.01.2015

BCM Tymes Timișoara a primit replica „lanternei roșii”, CSU Oradea, în cea de-al doilea meci din noul an. Dacă reduta sârbă nu a reușit să-șiîncununeze Crăciunul sârbesc cu o victorie, fiind înfrânte în deplasarea de la Alexandria, de această dată și-au luat revanșa în fața proprilor suporteri. După o prima parte slabă, alb-violetele și-au devastat adversarele câștigând la 44 de puncte diferență, scor 81-37.

În fața primei victorii cu sârbul Bulj pe bancă, alb-violetele au mărșăluit către succes, lăsându-și adversarele cu doar patru puncte marcate în primul sfert, scor 18-4. Pesovic a marcat 10 din punctele reușite de echipa de pe Bega în sfertul de start. Contrar așteptărilor celor mai mulți, CSU Oradea a replicat pe parcursul sfertului secund, astfel că Bulj a fost nevoit să ceară time-out la scorul de 26-16, când mai erau cu puțin peste două minute până la pauză. Gruparea venită de pe Crișul Repede a continuat în aceeași nota și după reîntoarcerea pe parchet, astfel că ecartul de după primele 20 de minute s-a micșorat la doar 6 puncte, 30-24.

Pauza de după primele 20 de minute se pare că a fost un sfetnic bun pentru alb-violete, astfel că după primele 4 minute scurse din sfertul al treilea scorul era 44-27, +17 pentru Tymes. Din nou cu Pesovic și Maksimovic în topul marcatoarelor, baschetbalistele antrenate de Bulj și-au făcut un ultim sfert relaxant, având un avantaj de 20 de puncte, 49-29.

Ultimele 10 minute s-ar putea numi și sfertul „descătușării”. La jumătatea ultimului sfert, Tymes conducea cu 73-32, iar până la final tabela din sala „Constantin Jude” a arătat 81-37.

BCM Tymes Timișoara va juca în etapa viitoare pe terenul echipei CSU Alba Iulia.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!