Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

BCM Tymes Timișoara o va întâlni pe CST BC Alexandria în etapa a III-a

Dan Oancia

Dan Oancia
08.10.2014

BCM Tymes Politehnica Timişoara şi CST BC Alexandria se vor întâlni în a treia etapă a Ligii Naţionale de Baschet Feminin (LNBF), mâine, cu începere de la ora 17, în sala „Constantin Jude” din Timișoara. Pentru echipa din orașul de pe Bega va fi primul joc pe teren propriu în noua ediție a campionatului.

Gazdele de mâine vin după două înfrângeri în primele două etape, ambele meciuri disputându-le în deplasare. În prima etapă, „alb-violetele” au pierdut cu scorul de 35-65 pe terenul echipei Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, pentru ca în cea de-a doua timișorencele să cedeze și în duelul „vestic” contra ICIM-ului. Arădencele au câștigat atunci cu 61-47.

De partea cealaltă, oaspetele de mâine de la Alexandria au cunoscut gustul succesului în jocul din prima etapă. Alexandrencele s-au deplasat la Cluj-Napoca, pentru jocul împotriva Universității din localitate pe care l-au câștigat cu 79-62. Nu la fel s-a întâmplat și în etapa secundă când, deși au evoluat pe teren propriu, nu s-au putut ridica la înălțimea jocului prestat de Târgoviște, cedând cu 51-70.

Alexandria conduce în ultimele 10 întâlniri dintre cele două echipe, având 6 victorii, față de cele doar patru ale timișorencelor. Fiecare echipă și-a câștigat meciul de pe teren propriu în sezonul trecut. Alexandria, în tur, cu 60-44, iar în retur, Tymes Politehnica cu 75-68. În schimb, alexandrencele au câștigat în februarie 2013 pe terenul echipei din Timișoara cu 78-74.

Principala armă a echipei de pe Bega este sârboaica Pesovic, care are în momentul de față o medie de 15 puncte pe meci. Principala marcatoare a Alexandriei este Morgan Strotman, a cărei medie este peste cea a lui Pesovic, 17.5 puncte pe meci. Ținând cont și de dorința aprigă de victorie a celor de la Tymes, Alexandria nu va avea o misiune ușoara mâine, în sala „Constantin Jude”.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!