Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

BCM Tymes Timişoara primeşte replica celor de la CSU Oradea

Dan Oancia

Dan Oancia
09.01.2015

BCM Tymes Politehnica Timişoara va primi mâine, în cea de-a XVII-a etapă din LNBF, replica celor de la CSM Oradea. Reduta sârbă de la gruparea de pe Bega, în frunte cu antrenorul Bulj, va încerca să-și ia revanșa față de partida din etapa trecută, care s-a desfășurat în prima zi a Crăciunului sârbesc, și care a fost pierdută în deplasarea de la CST BC Alexandria.

CSU Oradea este „lanterna roșie” a Ligii, fiind pe poziția a 14-a cu două victorii și 13 înfrângeri. Bihorencele nu au mai cunoscut gustul succesului din etapa a X-a, atunci când obținea și singura victorie de până acum în deplasare, împotriva echipei de sub podul Grant, Rapid București.

Într-o statistică a întâlnirilor directe, timișorencele conduc detașat, cu 11 victorii, față de doar cele două a grupării de pe Crișul Repede. Oradea nu a mai învins-o pe BCM Tymes Timișoara de aproximativ șase ani, din luna decembrie a anului 2009, atunci când scorul a fost 60-51. Alb-violetele au făcut și un scor record contra adversarelor de mâine, un halucinant 113-24, în septembrie 2013. În turul campionatului scorul a fost 71-60.

Partida va avea loc mâine, în sala „Constantin Jude”, începând de la ora 17.                  

*Foto: sport9.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!