Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

BCM Tymes Timişoara se impune fără probleme în faţa celor de la Phoenix Galaţi

Dan Oancia

Dan Oancia
08.11.2014

Phoenix Galați nu a reușit să își ia revanșa în fața celor de la BCM Tymes Timișoara după pierderea calificării în sferturile de finală ale Cupei României. În cea de-a treia întâlnire dintre cele două echipe care a avut loc până acum în noul sezon, bănățencele s-au impus fără emoții, scor 82-57, la capătul unui meci pe care l-au dominat în totalitate.

Încă din primul sfert, alb-violetele și-au impus jocul și s-au instalat la conducere, astfel că la capătul primelor 10 minute diferența dintre cele două combatante era de cinci puncte. În sfertul secund s-a înregistrat cea mai mare diferență, 16 puncte, ceea ce a făcut ca gazdele să intre la cabine cu un avantaj foarte liniștitor, de 21 de puncte.

Baschetbalistele de la Phoenix Galați au avut o sclipire de orgoliu în sfertul trei, pe care l-au câștigat cu 15-16. Totul a fost doar un foc de paie, de vreme ce în ultimele zece minute ale partidei Pesovic & Co. au apăsat din nou pe pedala de accelerație și au făcut ca ecartul final să fie de 25 de puncte, scor final 82-57.

Cea mai bună marcatoare a jocului a fost Pesovic, cu 22 de puncte, două recuperări și 5 pase decisive. De la gălățence, James și-a trecut în cont 17 puncte și cinci recuperări. Erak a fost aproape de un „double-double”, însă s-a oprit la 15 puncte, opt recuperări și o pasă decisivă, în timp ce Krnjetin putea atinge chiar și rara performanță de a face un „triple-double”, încheind meciul cu 15 puncte, nouă recuperări și opt pase decisive.

BCM Tymes Politehnica Timișoara obține astfel cea de-a cincea victorie consecutivă din Liga Națională de Baschet Feminin. Timișorencele vor juca în etapa viitoare în fieful echipei Olimpia Brașov, în timp ce Galațiul va întâlni mâine pe ICIM Arad.

*Foto: sport9.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!