Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

BCM Tymes Timișoara – Universitatea Cluj-Napoca, duelul din etapa a XII-a a LNBF

Dan Oancia

Dan Oancia
18.11.2014

BCM Tymes Politehnica Timișoara o va întâlni pe Universitatea Cluj-Napoca în a XII-a etapă a Ligii Naționale de Baschet Feminin, partida urmând a avea loc în sala „Constantin Jude” din Timișoara. Gazdele de mâine vin după o înfrângere în deplasarea de la Olimpia Brașov, în vreme ce clujencele nu au mai cunoscut gustul victoriei de patru etape, ultimul lor succes fiind la SCM U Craiova.

Înaintea înfrângerii de la Brașov, BCM Tymes Timișoara a avut o serie de cinci victorii consecutive, fiind în cea mai fastă perioadă de până acum de la începere competițiilor oficiale. Amfitrioanele de mâine conduc și în duelul meciurilor directe, având opt victorii, față de doar cele patru ale Universității Cluj. Ultima victorie a echipei de sub Feleac a fost în luna martie a acestui an, pe teren propriu, cu scorul de 62-51. Echipa lui Ljubomir Kolarevic și-a gâștigat la rându-i jocul de pe teren propriu, însă la o diferență minimă, de un gol, 62-61.

Timișoara se află pe poziția a șapeta a clasamentului înaintea ultimului joc de pe teren propriu din turul campionatului, cu un bilanț de șase victorii și cinci înfângeri. De partea cealaltă, Universitatea Cluj este pe locul 11, în spatele lor aflându-se doar SCM U Craiova, Rapid București și CSU Oradea.

Disputa dintre cele două echipe va începe miercuri, 19 noiembrie, de la ora 15, în sala „Constantin Jude” din Timișoara.

*Foto: sport9.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!