Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

BCM U Piteşti, duel cu BC Mureş în Cupa României

Eduard Popa

Eduard Popa
29.09.2017

bcm u pitesti bc mures cupa romaniei

BCM U FC Argeş Piteşti va întâlni BC Mureş Târgu Mureş în primul tur al Cupei României la baschet masculin. Cele două echipe încep noul sezon cu garniturile total diferite faţă de sezonul precedent.

La BCM U Piteşti, antrenorul Hristu Şapera are acum o echipă extrem de echilibrată, cu jucători români cu experienţă, precum Titus Nicoară, sosit de la CSM CSU Oradea, sau Laszlo Lazar, fostul căpitan al celor de la BC Mureş, dar şi internaţionali valoroşi ca Porter Troupe, întors după o experienţă de un an în afara României, finlandezul Maati Nuutinen sau conducătorul de joc american Nick Russell. Printre plecările de marcă se numără Vincent Hunter, Pavel Marinov sau Adi Tudor.

De partea cealaltă problemele financiare continuă la BC Mureş. Pe lângă căpitanul Lazar, mureşenii l-au pierdut recent şi pe vedeta Goran Martinic. În schimbul acestora ei au adus doi internaţionali suedezi: Dino Pita şi Jonathan Person.

CITEŞTE ŞI: Laszlo Lazar, despre mutarea la BCM U Piteşti

Cele două echipe s-au întâlnit în sezonul precedent de două ori, ambele echipe câştigând partidele de pe teren propriu. În Trivale scorul a fost 84-71 pentru piteşteni, în timp ce în Junglă mureşenii au câştigat cu 93-77, actualul jucător al argeşenilor fiind cel mai bun om de pe teren pentru gazde, cu 16 pct şi 7 recuperări.

Duelul din primul tur al Cupei va reprezenta a 30-a partidă dintre cele două echipe. Piteştenii au câştigat 15 meciuri, mureşenii de 13 ori şi s-a mai înregistrat şi un rezultat de egalitate.

Duelul dintre BCM U Piteşti şi BC Mureş va avea loc sâmbătă, de la ora 19:00 în Trivale. Partida va fi difuzată pe Digi Sport 4.

*foto: Csaba Toth

3 comentarii la aceasta stire:
  • BC Mureș Târgu Mureș Whomever :

    Meci
    Bc mures va avea doi absenti, mai precis e vorba despre Mitchell (accidentat) si Mladenovic (suspendat din anul trecut) deci meciul nu va avea prea mare miza luand in considerare ca cei doi suedezi abia ieri au ajuns la Tg.Mures.

    cu 6 ani în urmă (29.09.2017)
    • FC Argeș Pitești adu:

      Bcmu fc arges pitesti
      Adevarul e ca joaca amandoua maine.abia astept!

      cu 6 ani în urmă (29.09.2017)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe andrac :

    Pitesti
    E clar ca la acest moment nu poti dezvolta nici pe departe cel mai bun joc, dar clar trebuie sa arati valoare. Asta vreau sa vad la sala de la BCM U cu toate ca va fi decat al doilea meci in formula completa. Hai Pitesti.

    cu 6 ani în urmă (30.09.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!