Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Biljana Pesovic, din nou cea mai bună marcatoare de la BCM Tymes Timişoara

Dan Oancia

Dan Oancia
08.11.2014

BCM Tymes Politehnica Timişoara a bifat cea de-a cincea victorie consecutivă din Liga Națională de Baschet Feminin. Phoenix Galați nu a putut să își ia revanșa față de insuccesul din Cupa României, atunci când au pierdut calificarea în sferturile de finală ale Cupei României în urma „dublei” contra timișorencelor, și au fost surclasate în sala „Constantin Jude”, scorul final fiind 82-57 pentru echipa din Banat.

Cea mai bună marcatoare a partidei a fost Biljana Pesovic, care înaintea jocului de azi spunea că va da orice pentru a obține victoria. Pesovic a terminat meciul cu 22 de puncte, două recuperări și cinci pase decisive. Aceasta a fost urmată pe lista marcatoarelor de Erak și Stoiedin, care au încheiat disputa fiecare cu câte 15 puncte.

Krnjetin a fost aproape de a bifa un „triple-double”, însă s-a oprit la 14 puncte, nouă recuperări și opt pase decisive. Karakasevic a completat lista marcatoarelor cu nouă puncte, opt recuperări și o pasă decisivă.

În etapa viitoare BCM Tymes Politehnica Timișoara va juca în fieful celor de la Olimpia Brașov, partida urmând a avea loc în data de 15 noiembrie 2014.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!