Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Biljana Pesovic: „Puterea noastră vine în special din spiritul de echipă pe care-l avem”

Dan Oancia

Dan Oancia
07.10.2014

BCM Tymes Politehnica Timișoara o va întâlni în etapa a III-a a Ligii Naționale de Baschet Feminin (LNBF) pe CST BC Alexandria. Oaspetele de mâine ale echipei de pe Bega vin după o înfrângere din etapa a II-a suferită pe teren propriu în fața echipei CSM Târgoviște. Față de adversarele lor de miercuri, care au câștigat un meci în prima etapă, BCM Tymes Timișoara nu are nicio victorie în actualul sezon, pierzând în prima etapă la Sepsi SIC, iar după pe terenul ICIM-ului.

În ciuda acestui fapt, una dintre cele mai importante jucătoare ale bănățencelor, Pesovic, se arată încrezătoare în șansele echipei sale de a obține prima victorie din sezonul 2014-2015. Cred în echipa noastră și sunt de părere că vom da mâine totul pe teren pentru victorie. Alexandria s-a întărit față de sezonul trecut, dar la fel se poate spune și de noi. Un singur lucru pot promite, anume că vom da totul și că vom lupta până la ultimul fluier. Am arătat și la Arad că putem”, a declarat Pesovic înaintea meciului contra Alexandriei.

„Puterea noastră vine în special din spiritul de echipă pe care-l avem. Sper ca fiecare joc care va urma să fie la fel de bun ca cel de la Arad, sau chiar și mai bun. Noi cu siguranță vom lupta pentru echipă și pentru oraș”, a conchis sârboaica Biljana Pesovic.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!