Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Biljana Pesovic: „Voi fi ceea ce are nevoie echipa: jucătoare, prietenă, soră sau mamă! Voi da tot ce am!”

Dan Oancia

Dan Oancia
07.11.2014

BCM Tymes Politehnica Timișoara și Phoenix Galați se vor întâlni deja pentru a treia oara în competițiile oficiale din noul sezon. După ce s-au duelat pentru obținerea calificării în sferturile de finală ale Cupei României, atunci când câștig de cauză au avut bănățencele, cele două echipe vor reedita disputa în a X-a etapă din Liga Națională de Baschet Feminin.

Principala gură de foc a bănățencelor, Biljana Pesovic, care înaintea jocului contra celor de la Galați are o medie de 19 puncte pe meci, speră în a cincea victorie la rând, spunând că va face tot posibilul ca aceasta să vină pentru echipa sa. „Cred că echipa mea a crescut foarte mult în ultimele jocuri. Relațiile noastre de joc s-au îmbunătățit și cred că putem obține cea de-a cincea victorie consecutivă mâine! Atmosfera din vestiar este foarte bună, suntem o adevărată familie. Cred că o să fac un meci bun. Contează mai mult să fii ceea ce are nevoie echipa, nu neapărat să fii cel mai remarcat de pe parchet. Voi fi ceea ce are nevoie echipa: jucătoare, prietenă, soră sau mamă! Voi da tot ce am!”

Întâlnirea dintre cele două echipe va avea loc mâine, cu începere de la ora 15, în sala „Constantin Jude” din Timișoara.

1 comentariu la aceasta stire:
  • CS Energia Târgu Jiu Vandana :

    Banchera nu?
    Pe langa jucatoare, prietena, sora sau mama, echipa are nevoie urgenta si de o ... banchera! Sau orice vrei tu, dar legat de bani ;)

    cu 9 ani în urmă (07.11.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!