Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Biroul Federal a decis: România candidează pentru organizarea EuroBasket Women 2015!

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
28.09.2011

În cadrul ședinței de Birou Federal desfășurată la sediul Federației Române de Baschet în cursul zilei de miercuri (28.09), cea mai importantă decizie luată se leagă de intenția ca România să candideze, în parteneriat cu Ungaria, pentru organizarea Campionatului European de baschet feminin (seniori) din anul 2015.

O decizie similară privește aprobarea candidaturii României pentru organizarea Campionatului European U16 masculin - Divizia B din vara anului viitor.

Printre decizii se numără aprobarea Regulamentelor specifice ale Campionatelor Naționale (juniori și seniori) în sezonul competițional 2011/12, regulamentul de disciplină precum și condițiile grilelor de transfer pentru sportivi achiziționați de echipele de seniori de la un alt club dar de nivel juvenil.

În ceea ce privește grila de transfer pentru juniori s-au decis următoarele sume:

- până în 2.000 euro pentru componenții reprezentativei naționale de seniori
- până în 1.500 euro pentru componenții naționalei de juniori, participanți la CE, în CN Divizia A sau Divizia B (finaliști, locurile 1 sau 2)
- până în 1.000 euro pentru componenții naționalei de juniori, participanti la CE, CN Divizia B
- până în 500 de euro pentru sportivii care nu sunt componenți ai vreunui lot național

În fine, memoriul Biancăi Vescan s-a soldat în favoarea jucătoarei. Aceasta își va rezolva litigiul financiar cu Sepsi Sfântu Gheorghe în instanța civilă. În schimb, Kokovay Melania primește dezlegare de la Crișul Oradea cu respectarea grilei de transfer în conformitate cu informațiile prezentate mai sus.

Informații preluate de pe site-ul www.frbaschet.ro 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!