Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Bogdan Bulj: „Ne-au pus probleme și ne-au forțat să ne schimbăm apărarea”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
09.10.2017

Bogdan Bulj

Partida de la Sfântu Gheorghe a fost echilibrată doar în primele zece minute, cu gazdele având un avans de două puncte la prima pauză. Meciul s-a rupt din sfertul secund, când Sepsi a adăugat 14 puncte la ecart, câștigând la final cu 79-59. Alb-verzile au dominat spațiul de trei secunde atât prin pătrunderi și la duelurile unu la unu, cât și la recuperare.

„Vreau să felicit echipa învingătoare, am avut parte de un meci bun, o atmosferă superbă. Victoria celor de la Sepsi este fără dubii, ne-au pus probleme și ne-au  forțat să ne schimbăm apărarea. A fost un meci bun din care am putut să tragem câteva concluzii despre jocul nostru, pe care va trebui să-l îmbunătățim în următoarele meciuri”, a declarat antrenorul arădencelor, Bogdan Bulj, pentru site-ul oficial al gazdelor.

Galben-albastrele au alternat apărarea om la om cu cea în zonă, dar au avut probleme de repliere la tranziția ofensivă foarte rapidă a celor de la Sepsi. La formația arădeană nu a jucat căpitanul Hadzovic.

Pentru FCC ICIM Arad urmează vineri un meci pe teren propriu cu Universitatea Cluj-Napoca.

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe 7vezer :

    SEPSI SIC CAMPIOANA
    Bravo SEPSI SIC !! ATI FOST SUPERIOARE LA TOATE CAPITOLELE ! FELICITAM ECHIPA DIN ARAD,AU DAT DOVADA DE FAIR PLAY SI BUN SIMT,DINCOLO DE UN JOC BUN !! Este o echipa simpatica si ordonata in joc.Va asteptam inapoi impreuna cu prietena noastra,Tavic !

    cu 6 ani în urmă (09.10.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!