Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Bogdan Bulj: „Nu am răspuns bine apărării agresive. Am fost moi în ambele direcții”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
24.04.2019

FCC ICIM Arad a cedat cu 64-91 pe terenul campioanei ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe în meciul care a deschis semifinala din Liga Națională de Baschet Feminin. Antrenorul arădencelor, Bogdan Bulj, crede că echipa sa nu a răspuns bine apărării agresive adverse și că diferența o face banca mai lungă a gazdelor, care pot juca într-un ritm ridicat tot meciul.

„Felicit adversarul pentru victorie. Nu am răspuns bine apărării agresive. Am primit multe puncte din căciulă, pe contraatac. Am fost moi în ambele direcții. Au un fond mai mare de jucătoare, pot să joace într-un ritm ridicat timp de 40 de minute și asta face diferența. Noi vom încerca să jucăm mai bine în meciul următor. Am jucat multe partide cu ele, nu sunt multe detalii noi, ne cunoaștem bine”, ne-a declarat Bogdan Bulj.

Gazdele conduceau cu 11 puncte la prima pauză și au avut un avans maximd e 30 de puncte, în startul sfertului patru. Oaspetele au avut probleme în faza ofensivă și au reușit să marcheze peste 15 puncte doar în ultima perioadă de joc, încheiată cu un parțial de 26-26. Alb-verzile au reușit 50 de puncte din spațiul de trei secunde, față de 28 ale oaspetelor. Campioana a făcut diferența cu cele 30 de puncte înscrise după contraatacuri, în timp ce galben-albastrele nu au punctat la acest capitol statistic.

Meciul doi al semifinalei se dispută tot la Sepsi Arena, joi de la ora 19:00. Se joacă în sistemul 3 din 5 partide, iar meciul 3 va avea loc la Arad în 30 aprilie.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!