Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Bogdan Bulj: „Nu vom juca în formulă completă. Sper că vom fi un oponent pe măsură”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
08.10.2017

Bogdan Bulj - FCC ICIM Arad

FCC ICIM Arad joacă astăzi al 4-lea meci în 12 zile în startul acestui sezon. Va fi primul joc oficial al campioanei în Sepsi Arena. Antrenorul arădencelor, Bogdan Bulj, vede formația din Covasna  ca  principală favorită la titlu și în acest an. Acesta va avea o rotație mai scurtă, echipa sa resimțindu-se după cele trei partide de până acum.

ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe va fi la al doilea meci oficial în acest sezon, după cel din prima etapă, câștigat la Timișoara. Arădencele au jucat deja trei partide în acest sezon, două în cupă și una în campionat.

„Din primul meci se poate vedea că joacă foarte bine, joacă compact și în acest sezon sunt principalele favorite pentru primul loc. Este meciul cel mai ușor de pregătit. Abia așteptăm să jucăm împotriva campioanelor într-o atmosferă adevărată de baschet, cu fani pe măsură. Echipa noastră pare că este obosită după aceste meciuri. Avem jucătoare accidentate, nu vom juca în formulă completă”, ne-a declarat Bogdan Bulj.

Ce ar putea face diferența?

„În primul rând calitatea jucătoarelor și motivația, ritmul ridicat al meciului. Vom putea încerca să corectăm greșelile din meciurile anterioare și să jucăm cât mai bine posibil în această formulă și în acest moment. Sper că vom fi un oponent pe măsură”, a concluzionat tehnicianul sârb. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!