Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Bogdan Bulj: „Știm meciurile pe care le putem câștiga și cele la care nu avem șanse foarte mari”

Valentin Todea

Valentin Todea
04.10.2015

Gruparea timișoreană a obținut o victorie importantă în fața celor de la Universitatea Cluj, scor 75-71, în prima rundă a Ligii Naționale de Baschet Feminin. După acest meci, tehnicianul formației de pe Bega, Bogdan Bulj, a analizat partida și a vorbit despre dificultatea în care a fost pusă echipa după plecarea americancei Carole Harris, într-o declarație acordată site-ului oradetimis.oradestiri.ro:

„E o victorie foarte importantă pentru noi. A fost un meci foarte greu pentru noi, care a venit într-o perioadă grea pentru echipă, datorită împrejurărilor, mă gândesc doar la factorii ce țin de baschet, nu la alții. Trebuie să ne completăm din nou lotul, am fost în formație completă, acum trebuie să completăm echipa cu încă o jucătoare. Antrenamentele se desfășoară cu un număr redus de jucătoare. Fetele se pregătesc în continuare și dau totul din ele. Din cauza aceasta, poate nu am rezolvat meciul mai devreme în favoarea noastră. Am avut momente foarte bune, când am jucat foarte bine, am făcut diferența și nu am păstrat-o datorită factorilor despre care am amintit. Nu este de așteptat ca în primul meci să se joace la un nivel foarte ridicat, știm unde ne este locul la nivelul actual. Știm meciurile pe care le putem câștiga și cele la care nu avem șanse foarte mari. Dar vom încerca să înaintăm. Îmi felicit jucătoarele pentru meciul bun făcut.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!