Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Bogdan Popescu: "Clujenii practică cel mai bun baschet la ora actuală"

Paul Olar

Paul Olar
26.01.2013

"U"-Mobitelco a trecut vineri seara de BC Timișoara cu scorul de 95-84, într-o confruntare transmisă în direct de către postul de televiziune Digi Sport 2. La finalul întâlnirii ce a necesitat o repriză de prelungiri, Bogdan Popescu, jucătorul bănățenilor, a declarat următoarele:

"Un meci foarte greu, o echipă foarte, foarte puternică ce joacă cel mai bun baschet la ora actuală. Au fani extraordinari care îi încurajează. A fost o partidă jucată foarte bine și o atmosferă extraordinară. O chiciță la sfârșit ne-a costat meciul, asta s-a întâmplat. Noi am revenit, puteam să câștigăm în timpul regulamentar, dar în prelungiri situația a fost diferită. Poate pe clujeni i-a împins și sala. Nu cred că am cedat fizic. Poate pe final s-a văzut și puțină oboseală, dar nu asta a fost problema. Cum v-am spus, niște lucruri micuțe pe final pe care puteam să le facem mai bine, eu ratând două libere dacă vă aduceți aminte. Nu putem să contestăm arbitri și ei mai greșesc câteodată... sunt oameni. Probabil că arbitrii și-au făcut datoria foarte bine în condițiile date. Suntem dezamăgiți, însă trebuie să mergem înainte. Această înfrângere contează din prisma faptului că în cazul unei egalități la sfârșitul campionatului, ei vor fi peste noi, iar asta este până la urmă foarte important. Un loc în Playoff pentru care toată lumea se bate."

3 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea mi :

    urmeaza
    si la meciul urmator vei spune la fel despre adversar dupa ce ve-ti inregistra o noua infrangere. vine Oradea !!!

    cu 11 ani în urmă (26.01.2013) Raspunde
  • CS Municipal Mediaș bbfreak :

    no las ca si noi suntem
    Ce diferente intre evolutiile lui din campionatul trecut, si din acesta.
    Poate forma slaba mai justifica putin (foarte putin), atitudinea nesportiva care o afiseaza cam la toate meciurile, insa incet incet devine o copie a lui Burlacu.

    cu 11 ani în urmă (26.01.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Mihai 1974 :

    asa e
    cam da, un burlacu mai mic

    cu 11 ani în urmă (26.01.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!