Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Bogdan Popescu: "E o bucurie falsă. Sunt dezamăgit, nu jucăm nimic!"

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
27.02.2013

BC Timişoara a reuşit să treacă, nu foarte uşor, de BC Miercurea Ciuc, 89-71. Leii din Banat s-au impus doar pe final, iar după joc Bogdan Popescu a vorbit deschis despre ceea ce se întâmplă la echipa de pe Bega. Extrema înaltă a alb-violeţilor s-a arătat foarte dezamăgit de jocul echipei sale şi spune că grupării conduse de Srdjan Jovanovic îi lipseşte ceva ce încă nu conştientizează. Popescu a spus tot ce avea pe suflet. A vorbit de nefericirea din sânul echipei, despre atmosfera din vestiar, dar şi despre problemele de joc.

Sunt dezamăgit total. Această victorie dă un pic de bucurie, dar să spunem că este o bucurie falsă. Noi nu jucăm nimic. Nu ştiu de ce! Sincer, ca să vă spun un secret, muncim, ne antrenăm foarte tare. Antrenamentele cred că sunt mai dure decât meciurile şi nu ştiu care e explicaţia. Sunt foarte dezamăgit de noi, de mine, de toată lumea. Să sperăm însă că se întoarce situaţia. Nu ştiu dacă e un blocaj mental. Nu pot să mă bag în capul celorlalţi colegi ai mei. Ce sentiment am eu e că din munca pe care o facem, din vizionări... nu ne ridicăm la nivelul la care trebuie. Nu contează adversarul. Noi, nivelul nostru de joc este unul pe care dacă nu îl schimbăm o să avem mari probleme. Toată lumea vorbeşte de play-off. Mai avem enorm de mult până acolo. Putem chiar să şi ieşim din zona de play-off. Dar sper să ne revenim. Noi cei experimentaţi din echipă ştim ce trebuie să facem ca să câştigăm. Trebuie să ajungem la nivelul de anul trecut.

Popescu a vorbit şi despre atmosfera din echipă.

Nu ştiu ce se întâmplă. Nu e vorba de lispa de dorinţă, pentru că asta avem. Dar parcă ne lipseşte bucuria de a juca baschet. Viaţa merge însă înainte. Suntem în Final-four în Cupă, suntem în play-off. Nu ştiu să vă dau un răspuns. Victoriile au venit după calităţile individuale, după evoluţiile lui Zlatko, care ne ajută foarte mult, Delvon sau Dominique câteodată. Ca echipă... mai avem de învăţat. E atmosferă de echipă. Îi iubesc pe toţi colegii mei şi ei la fel, dar nu arătăm asta pe teren. Ne înţelegem foarte bine unii cu alţii, chiar petrecem mult timp împreună şi în afara terenului de baschet, dar pe teren, la meci, atunci când contează... nu ştiu care e explicaţia. Pe toată lumea doar, nu numai pe cei care investesc aici sau pe fani. Pe noi ne doare cel mai mult pentru că noi suntem ăştia care intrăm pe parchet şi nu dăm ce trebuie să dăm ca să fie toată lumea fericită. În primul rând trebuie să fim noi fericiţi ceea ce la ora asta nu suntem, pentru că jucăm cum jucăm.

Bogdan Popescu a încheiat meciul cu ciucanii cu 16 puncte şi 6 recuperări.

1 comentariu la aceasta stire:
  • SCM Timișoara cristian_ :

    bine că recunoaște
    Spre deosebire de antrenor care tot o ține una și bună că au luptat dar nu le-a ieșit. Odată cu "debarcarea" lui Badnjarevic (din cîte am înțeles a fost în conflict cu echipa) credeam că își recapătă dorința de a juca, au fost cîteva meciuri bune (jucătorii erau veseli) apoi s-a ajuns și mai jos, se pare că prea multă libertate strică.

    Eu înțeleg că antrenorul trebuie să insufle încredere și o atitudine pozitivă dar ceea ce se întîmplă pare exagerat, echipa de abia mișcă și fanii primesc aceeași explicație: "se muncește, se luptă, se încearcă dar uneori nu iese".

    Din păcate ne lipsește atitudinea de învingători. Nu știu cine le-a băgat lor în cap că ar fi cei mai buni acest gînd provocîndu-le un blocaj psihic de teama de a nu putea să se ridice la nivelul așteptărilor. Eu cel puțin nu doresc titluri doresc să văd dorință de luptă.

    cu 11 ani în urmă (28.02.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!