Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Bogdan Popescu: "Trebuie să câștigăm neapărat meciul cu CSM Oradea"

Paul Olar

Paul Olar
01.02.2013

Foto: Andor Marton

CSM Oradea dă piept vineri seară cu BC Timișoara, singura grupare ce a ieșit cu capul sus dintr-o confruntare de campionat desfăşurată împotriva bihorenilor, "alb-violeți" impunându-se în tur cu scorul de 88-85. Bogdan Popescu spune că respectiva încleștare a fost dată uitării de către ambele tabere, sportivul bucureștean nefiind surprins de faptul că, în momentul de faţă, Maric și compania sunt pe prima poziție în Liga Națională.

"Noi am învins Oradea pe terenul lor, ei au suferit împotriva noastră prima înfrângere. Meciul acela s-a uitat, adversarii joacă mult mai bine, au 14 victorii consecutive. Va fi o partidă foarte dificilă, însă totodată importantă pentru noi deoarece jucăm acasă și trebuie să câștigăm neapărat ca să stăm sus. Nu sunt surprins că ei sunt liderii campionatului. Oradea evoluează bine pentru că joacă de foarte mulți ani împreună și se cunosc. Au un antrenor deștept, publicul îi sprijină, iar condițiile financiare sunt foarte bune. Deci, au tot cadrul propice pentru a face performanță și uite că fac." A declarat Popescu la finalul întâlnirii de sâmbăta trecută cu "U"-Mobitelco Cluj-Napoca.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!